Winter Cup 2018: Veliko uspeha tudi za člane in članice TK Koper

20180127 210038 resized 2

V organizaciji Teniškega kluba Koper se končuje  5. Winter Cup za kategorije mini tenis, midi tenis, tenis do 10, tenis do 12, tenis do 14 in tenis do 17 let. Turnirjev se udeležuje rekordno število mladih teniških upov (110) iz kar štirih držav. Najboljši so dobili medalja in priznanja, zmagovalci v kategorijah do 10, 12 in 14 let pa so prejeli še posebna vabila na mednarodne turnirje do 12 in 14 let, ki bodo v letu 2018 v Kopru. Več o teh turnirjih si lahko preberte na www.jrkoperopen.com.

Veliko dobrih rezultatov so dosegli tudi člani in članice našega kluba. V kategoriji deklic do 12 let se je do finala prebila Tabea Grilj (TK Koper), v polfinale pa Taja Lešnik in Miriel Toffoletti (obe TK Koper). V kategoriji deklice midi tenis sta se Karolina Trnkovski (Koper) in Eva Plesničar prebili v četrtfinale, pri dečkih je bil polfinalist Luka Jermaniš (Koper), Leonard Vidakovič pa četrtfinalist.Thomas Baragona (Koper) je v tej kategoriji slavil v B turnirju. V mini tenisu je polfinalist postal Marko Nenezić (Koper), pri deklicah se je do polfinala prebila Anja Zornada (Koper). V kategoriji deklice do 10 let je bila polfinalistka Karolina Trnkovski (Koper), Nika Čakarun četrtfinalistka, Maja Cah pa finalistka B turnirja. V kategoriji do 11 let se je Marko Salković (Koper) prebil do finala. V kategoriji do 17 let je bil finalist David Cepak (Koper), polfinalist pa Mai Vidovič (Koper). Robert Korelc (Koper) je osvojil B turnir do 17 let. V kategoriji do 12 let je Vasja Zornada (TK Koper) osvojil 2.mesto v B turnirju, Oliver Vidakovič (TK Koper) pa je bil polfinalist. V kategoriji do 14 let je slavil Benjamin Borlini (Koper), Benjamin Džafić (Koper) in Tomas Fermo (Koper) sta bila četrtfinalista v A turnirju. V B turnirju je bil četrtfinalist Patrik Kos, Nikola Zafirovski (oba Koper) pa je v B turnirju osvojil pokal za 1.mesto. Vse zmagovalce si lahko ogledate spodaj.

Slike si lahko ogledate na Facebook strani Teniškega kluba Koper.

3-4.februarja bo na vrsti še Winter Cup v kategorijah U-11, U-13, U-15, turnir teniških šol do 13 in nad 13 let in turnir za člane in članice. Prijave so možne do četrtka do 18 ure.
:
Zmagovalci po kategorijah Winter Cup 1.teden

Mini tenis dečki: Tilen Košak (MAJA)
Mini tenis deklice: Lili Štusaj (TC MURKO)
Midi tenis dečki: Mihael Kušar Stojakovič (MAXLJ)
Midi tenis deklice: Veritsa Janeva (BREŽICE)
Tenis do 10 let dečki: Mai Winterlaitner (MAJA)
Tenis do 10 let deklice: Ema Kapus (CELJE)
Tenis do 12 let dečki: nedelja, Rok Kovačič (PROTEN)
Tenis do 12 let deklice: Kaja Najzer (MAJA)
Tenis do 14 let dečki:nedelja, Benjamin Borlini (TK KOPER)
Tenis do 14 let deklice:nedelja, Rebeka Gnezda (IDRIJA)
Tenis do 17 let fantje: nedelja Dan Slapnik Trošt (MAJA)
Tenis do 17 let dekleta:nedelja, Zala Ule (KOPER).

Tenis do 11 let deklice: Julija Bogatin (Koper)
Tenis do 11 let dečki: Alessio Dambrosi (Italija)) 
Tenis do 13 let deklice: Julija Bogatin (Koper)
Tenis do 13 let dečki: Benjamin Borlini (Koper)
Tenis do 15 let fantje: Robert Korelc (Koper)
Tenis do 15 let dekleta: Tina Komac (Koper)
Teniške šole do 13 let: Nik Pohlen (Koper)
Teniške šole nad 13 let: Daša Sedmak (Koper)

TENNISEUROPEFed Cup logoitfprocircuititfsenior